På svenska 

Osto- ja lähetysehdot

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa (alv) 24 prosenttia. Jos sinulla on kysyttävää ostosta tai toimituksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse pia@designbyp.fi tai arkisin klo 10–17 puhelimitse 045-151 7877.
 

Tilaus

Kun olet tehnyt tilauksen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Säästä tilausvahvistuksesi.

Maksu

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkossa sinulla on Klarna Checkoutin kautta seuraavat vaihtoehdot: Aktia, Säästöpankki S-pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske bank, Visa, Master Card, lasku 14 pv sekä osamaksu. 


Ennakkomaksu

Valitse maksutapa Ennakkomasku tilauksesi yhteydessä. Kun maksusi näkyy Design by P:n tilillä, postitamme tuotteesi. Maksa tilille FI96 4170 0010 1858 54. Käytä nimeäsi viitteenä maksun yhteydessä.

Toimitus

Käytämme uudelleen pakkausmateriaaleja niin pitkälle kuin mahdollista, jotta tuotteiden ympäristövaikutus olisi mahdollisimman pieni.

Tilauksesi lähetetään postitse, Smartpost-paketin minimihinta on 5,90, Economy-postipaketin minimihinta on 5,90 euroa. Mikäli haluat tehdä tilauksen ulkomailta, ole hyvä ja ota yhteyttä pia@designbyp.fi jotta voimme selvittää tilauksesi toimituskulut.

Tilauksesi postitetaan 1–3 päivää sen jälkeen kun olet tehnyt tilauksesi. Mikäli joku tuotteista on tilapäisesti loppu, toimitusaika on pidempi.

Katumusoikeus

Sinulla on 14 päivän palutusoikeus tilauksellesi. Ota meihin heti yhteyttä jos haluat palauttaa tuotteen. Tuotteen tulee olla ehjä ja käyttämätön. Sinä maksat palautuksen postikulut.

Reklamaatio

Taamme että tilaamasi tuotteet ovat virheettömiä toimitusajankohtana. Jos tuote on virheellinen tai olet saanut väärän tuotteen, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa. Huom! Ennen kuin palautat virheellisen tuotteen, ota yhteyttä puh 045-151 7877 tai pia@designbyp.fi jotta saamme reklamaation hyväksyttyä ja toimitusmaksun hoidettua.
 

Tomitusvahingot

Tarkista paketti heti kun saat sen postissa. Mikäli paketti on vaurioitunut, tee viipymättä reklamaatio postille. Ota myös yhteyttä meihin.